Arinan omistaja-asiakas❗️

Voit nyt äänestää Kuivasjärven Auraa tuensaajaksi!

Osuuskauppa Arina jakaa 185 000 euroa lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja harrastuksien tukemiseen. Tuesta 50 % jaetaan harrastusyhteisöille ja 50 % hyväntekeväisyys- ja tukijärjestöille.

Äänestyssähköposteja lähetetään ma 20.11. alkaen Arinan asiakasomistajatalouksiin kuuluville. Sähköposti sisältää henkilökohtaisen äänestyslinkin, jolla voi äänestää vain kerran! Äänestysaika päättyy 3.12.

Mihin me käyttäisimme tuen?
Perustamme yleisurheilun tukisäätiön, joka tarjoaa taloudellista tukea lasten/nuorten harjoitusmaksuihin sekä uusien välineiden hankintaan. Tämä tuki laitettaisiin lyhentämättömänä tukisäätiön alkupääomaksi. Haluamme mahdollistaa yleisurheilun harrastamisen lapsille ja nuorille Aura-perheessämme.

Arvostamme jokaista saamaamme ääntä!