Esittely

Maja auki talvisin hiihtokaudella. Muulloin majaa voi vuokrata esim. juhla- ja kokous käyttöön, esimerkiksi häidenjatkoja, pikkujouluja, syntymäpäiviä, saunailtoja jne.

Lisää vuokrauksesta kohdasta:

Vuokraaminen

Auranmaja auki hiihtäjille hiihtokauden alettua. Maja avataan lumitilanteen mukaan. Myyntiä talvisin myös ajanottokopin luukusta, kioskista. Myytävänä munkkeja, kahvia, teetä, mehua ja pillimehua. Maksu käteisellä, lähimaksulla tai MobilePayllä. Suomen parhaiksi kutsuttuja munkkeja myydään myös mukaan. Löytyy myös todella hyviä gluteenittomia munkkeja. Kannattaa talvella käydä maistamassa ”Suomen parhaiksi” kehuttuja munkkeja!

Auranmaja on Kuivasjärven Auran omistama hiihtomaja. Maja sijaitsee Kuivasjärvellä Jylkynkankaan naapurissa n. 3 km Kuivasjärven liikenneympyrästä Alakylään päin. Majan osoite: Alakyläntie 634, 90540 Oulu

Majan ympäristössä on seuran ylläpitämä latuverkosto (1km, 2km, 3km, 5km (valaistu) ja 10 km). Majalle tulee kaupungin latuverkostoa. Latuja pitkin majalle pääsee esim. Hiukkavaarasta (Haapalehto-Hönttämäki), Koskelasta, Pateniemestä, Puolivälikankaalta (Pyykösjärven kautta). Majalla hyvä mäki lasten kanssa ulkoilua varten. Majan ympäristössä myöskin ”koiralatu”. Majalta löytyy myös makkaranpaistopaikka.

 

Majaa ei vuokrata hiihtokaudella.

auranmaja