Kuivasjärven Aurasta valittiin U20 Euroopan Mestaruuskilpailuihin Jerusalemiin Essi Niskala 100m sekä 400m aitajuoksuihin! Aikataulun vuoksi Essi juoksi lopulta vain 100m aidat. Hän olisi juossut uuden ennätyksensä, mutta tuulta oli valitettavasti liikaa. Essi eteni Jerusalemissa välieriin, mikä oli mahtavaa pidemmän kuntoutusjakson jälkeen.

Aino Vuorjoki, Essi Niskala sekä Anna Kokko kävivät Oslossa U20 Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa. Aino voitti 200m ja oli pronssilla 100m, Essi aitoi 100m viidenneksi ja 400m aidoissa hopealle. Anna käveli 5000metrillä hopealle!

Eetu Ylikunnari pääsi juoksemaan 110m aidat nuorten kesäolympiafestivaaleilla (EYOF) Sloveniaan!

Sonja Stång juoksi U23 Euroopan Mestaruuskilpailuissa Espoossa 100m aidat jääden tällä kertaa alkuerään.

Seuramme urheilijat Eetu Ylikunnari sekä Teemu Koskela valittiin edustamaan Suomea nuorten Ruotsi-otteluun Tukholmaan. Eetu juoksi 100m aidat sekä hyppäsi pituuden. 100m aidoista hän otti hienosti lajivoiton, ja pituutta hyppäsi hieman alakanttiin 6.47. Teemu hyppäsi korkeutta 188!

Kalevan Kisoissa urheilijoitamme oli 7. Henri Pakisjärvi kiekon 9, Ronja Koskela 400m 9, Aino Vuorjoki 100m 9, Ella Nisula 3-loikan 13, Sonja Stång 100m aj 14, Teemu Koskela korkeuden 16 sekä Anna Kokko 10km kävely DQ.

Nuoret pärjäsivät myös mahtavasti SM-kilpailuissa ja Auran mitalisaldo 14-22v. SM-kilpailuista oli 14kpl! Mitalien lisäksi urheilijat tekivät uusia ennätyksiä sekä ottivat seuralle pistesijoja!

Auralaisilta kaiken kaikkiaan aivan huikea kilpailukesä! Onnea urheilijat, valmentajat sekä taustajoukot.

Tulevana viikonloppuna on vielä SM-viestit Turussa! Sinne lähdemme muutaman joukkueen voimin.