Oletko joskus miettinyt, että millaista on juosta aitoja, heittää keihästä tai miten ne omat polvet taipuisivat kilpakävelyyn? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla näitäkin lajeja, sillä Kuivajärven Aura järjestää syksyllä aikuisten yleisurheilukoulun, jossa pääset testaamaan yleisurheilulajeja, ja oppimaan niiden tekniikoita. Luvassa monipuolista treeniä ryhmähengen kera!

Paikka: Ouluhalli. (Ouluhallin ollessa kiinni, pidämme harjoitukset Ouluhallin uudella puolella tai ulkona.)

Milloin? Torstaisin 6.10.2022 eteenpäin klo 19:00-20:30.

Hinta?  80 € / 10kertaa + Ouluhalliin sisäänpääsymaksu kassalle 5.50 €/kerta (8 kertaa hallissa.)

Harjoitukset alkavat monipuolisella alkulämmittelyllä sekä koordinaatioliikkeillä, jonka jälkeen siirrymme itse lajiharjoitteluun. Lopussa teemme kehonhallinta ja voimaliikkeitä, jotta liikkuvuutesi sekä voimatasosikin kasvavat. Syksyn aikana käymme läpi heitto-, hyppy-, ja juoksulajien tekniikoita! Sinun ei tarvitse aiemmin olla harrastanut yleisurheilua, mutta ei siitä haittaakaan ole.

Sinun ei myöskään täydy kuulua Kuivajärven Auraan, vaan voit tulla ilman jäsenyyttä mukaan harjoituksiin! Aikuisten yleisurheilukouluun ei kuulu vakuutusta seuran kautta.

Valmentajana toimii Henriikka Könönen. Saamme treeneihin välillä mukaan myös vierailevia tähtiä lajitekniikoita näyttämään.

Tervetuloa mukaan juoksemaan, hyppimään ja heittämään!

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

henriikka.kononen@hotmail.com / puh. 0400882397

Otan ilmoittautumisia vastaan ma 3.10.2022 asti