Palaamme pian asiaan, kun saamme lisätietoa Ouluhallin tilanteesta. Rajoitus koskee edelleen lasten vanhempia.

Lasten ja nuorten ryhmämuo­toinen harras­taminen voi alkaa uudestaan Oulussa – hyvinvoin­ti­lau­takunta päätti tilojen avaamisesta harras­tuksia varten 

JULKAISTU 20.1.2021

Oulun kaupungin johtoryhmä on linjannut tänään 20.1.2021, että alle 18-vuotiaiden ryhmämuotoinen harrastaminen käynnistetään uudelleen.

Hyvinvointilautakunta päätti tänään 20.1.2021 kokouksessaan kaupungin johtoryhmän suosituksesta, että Oulun kaupungin hallinnoimia tiloja avataan alle 18-vuotiaiden ryhmämuotoiselle harrastustoiminnalle seuraavasti:

  • kuntosalit, ryhmäliikuntaan, kontaktilajeihin, joukkueurheiluun sekä muuhun vastaavaan liikuntaan tai urheiluun tai muuhun ryhmäharrastetoimintaan (esim. koulutilojen iltakäyttö) käytettävät varsinaiset tilat ja niihin liittyvät tukitilat (pukukopit) avataan alle 18-vuotiaiden ryhmämuotoiseen harrastamiseen ajalle 21.1.-1.2.2021. Aiemmin annetut koronaohjeet harrastusryhmille on huomioitava.
  • Uimahallit avataan alle 18-vuotiaiden ryhmämuotoiselle harrastustoiminnalle sekä läheteperusteiselle kuntoutukselle

Yli 18-vuotiaille tilat pysyvät suljettuina aiemman päätöksen mukaisesti 1.2.2021 saakka, tämä koskee myös harrastavien lasten vanhempia. Yleisötilaisuuksiin tarkoitetut tilat (mm. kirjastot, nuorisotilat ja museot ja muut kulttuurilaitokset) pysyvät suljettuina aiemman päätöksen mukaisesti 1.2.2021 saakka.

Tilat avataan heti, kun se on mahdollista, mutta kaikki eivät kuitenkaan aukea vielä huomenna 21.1.2021. Oulun kaupunki tiedottaa tilojen avautumisesta tarkemmin heti, kun siitä on tarkempaa tietoa. Tilat ovat olleet suljettuna koronavirusepidemian vuoksi.